f

Webruimte én dataverkeer zonder beperkingen

Bij alle Website hosting meer dan 413 scripts inbegrepen!

Met honderden gratis te installeren scripts bij elk pakket kan je zelfs zonder kennis van het bouwen van websites een eigen fotoalbum of discussieforum opzetten, in enkele minuten! 
Alle hostingpakketten worden standaard opgeleverd met daarbij alle mogelijke opties. Alle pakketten zijn all-in en voor de laagste prijs in de markt.


Belangrijk

Het is belangrijk dat de website is ontwikkeld d.m.v. de juiste programmering zodat deze niet onnodig veel geheugen op onze servers in beslag neemt. Op deze manier kan Neostrada elke website de beste laadtijd blijven garanderen.


Niet toegestaan

Het opzettelijk misbruiken van de onbeperkte webruimte en dataverkeer is niet toegestaan. Er mag alleen inhoud worden gehost waarvan men de rechten bezit.
Het is niet toegestaan de opslagruimte te gebruiken voor het uploaden, archiveren, delen of back-uppen van bestanden die niet zijn bedoeld voor het onderhouden van de website.
En uiteraard is het niet toegestaan een website te hosten met als hoofddoel data te genereren voor een andere website.

Alleen als reseller van Neostrada is het toegestaan om het hostingpakket, of delen daarvan, beschikbaar te stellen of door te verkopen aan een ander.

Bij misbruik van ons onbeperkte hosting- en dataverkeerpakket zijn we vrij om het gebruik voortaan te limiteren. Uiteraard nemen we dan contact op om samen te zoeken naar de beste oplossing.

Tienduizenden tevreden klanten gingen je voor! Vergeet alle zorgen die je ooit omtrent webhosting hebt gehad en meld je direct aan.


Nog vragen? De helpdesk staat voor je klaar

Neostrada is immers de meest klantvriendelijke, flexibele en stabiele hostingprovider van Nederland!

Vraag nu je domeinnaam aan!

Binnen enkele minuten online