f

Geoptimaliseerde SSD Magento hosting

Laat Magento helpen om jouw webshop een boost te geven. Het geavanceerde webshop systeem neemt veel werk uit handen, zodat jij je op je webshop kan richten.

Magento op zijn best

Dankzij verschillende caching technieken maken wij jouw Magento-webshop nóg sneller, en met onze kundige helpdesk jou onverslaanbaar.

Snel, heel snel

Onze servers zijn, naast hardware van A-merken, volledig uitgerust met SSD's. Dit garandeert snelle laadtijden en hoge bereikbaarheid.

Alles premium

Van onze pakketten tot ons netwerk tot onze helpdesk, alles moet voldoen aan onze hoge standaarden. Zo ben jij verzekerd van een geweldige dienst.

Optimaal dankzij Magento hosting

Magento Pro geeft jouw Magento-webshop de boost die het verdient. Met meer dan genoeg kracht en 99,9% uptime garantie kan je eindeloos groeien, zonder je zorgen te maken over de bereikbaarheid. En omdat je onze verhuisservice (t.w.v. € 49,95) gratis krijgt, zetten wij jouw Magento-webshop zonder downtime over.

Wat is Magento?

Magento is een gratis en open source content management-systeem (CMS) voor het opzetten van een e-commerce website (webshop). Met meer dan 250.000 webshops over de hele wereld die meer verkopen en innovatie stimuleren, is Magento het populairste handelsplatform ter wereld.

De Magento Marketplace is 's werelds grootste en meest veelzijdige aanbieder van aangepaste en geteste uitbreidingen. Marketplace biedt de nieuwste best practice-uitbreidingen om de functies van uw winkel op elke gewenste manier uit te breiden.

Wat is Magento Hosting?

Onze Magento hosting pakketten zijn geoptimaliseerd voor Magento. Met 1 druk op de knop installeer je Magento en kan je direct aan de gang met het bouwen van je Magento webshop! Onze Magento servers zijn uitgerust met supersnelle SSD schijven waardoor je verzekerd bent van snelle laadtijden en hoge bereikbaarheid.

Met 6vCPU’s en 6GB werkgeheugen is je website ongekend snel en heb je gegarandeerd een stabiele Magento webshop waarmee je probleemloos kunt groeien. Als dat niet genoeg is kun je ook nog eens gebruik maken van verschillende cachingtechnieken om de laadtijd van je Magento webshop nog verder te verlagen. Denk hierbij aan diverse cachingtechnieken zoals CloudFlare & Redis.

Nog niet overtuigd? Probeer het 30 dagen en ervaar het zelf. Niet tevreden? Geld terug!

Ga nu aan de slag

Magento Pro

v.a. € 6,36
Onbeperkt webruimte
Extra snel dankzij SSD
6 vCPU's
Ongekend snel
6 GB werkgeheugen
Meer stabiliteit
99,9% uptime garantie
100% zorgeloos
Gratis verhuisservice
Moeiteloos overstappen

Gratis automatische back-ups

Wij maken dagelijks back-ups van al jouw websites. Je zet back-ups tot 7 dagen geleden gemakkelijk en gratis terug.

Hoe zet ik een back-up terug?

Dit vinden anderen van onze Magento hosting

9

Prettig bedrijf met prima support ! Doe al jarenlang zaken met Neostrada....

9

Ik ben erg tevreden over neostrada. De diensten worden razendsnel geleverd en bij vragen staan ze altijd voor je klaar....

10

SUPER SNEL! Bedankt SVEN voor je hulp...

Vraag nu je domeinnaam aan!

Binnen enkele minuten online