Neostrada | Herroepingsbeleid

Versie 1.0 | December 2020

Het herroepingsrecht

Als consument heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Hiervoor kunt u gebruik maken van het modelformulier voor herroeping (vindbaar via de Website), maar dit is niet verplicht.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst. Als u tijdens het bestelproces aangeeft dat u direct gebruik wilt maken van de door ons geleverde Diensten, dient u het door u gebruikte deel te vergoeden.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, te sturen naar administratie@neostrada.nl.

Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen (met aftrek van het door u gebruikte deel) binnen veertien dagen terug. U draagt zelf alle eventuele retourkosten. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

Uitsluiting herroepingsrecht

Indien u tijdens het bestelproces aangeeft dat u direct gebruik wilt maken van de door ons geleverde Diensten, dan vangen wij direct na totstandkoming van de overeenkomst aan met de uitvoering ervan. U erkent dan dat uw herroepingsrecht voor de geleverde Diensten vervalt zodra deze binnen de herroepingstermijn volledig zijn uitgevoerd.

Hier is sprake van bij die Diensten, die binnen de bedenktermijn van 14 dagen volledig kunnen worden geleverd. Een voorbeeld hiervan is domeinnaamregistratiediensten, aangezien deze in de meeste gevallen vrijwel direct worden voltooid.

Vraag nu je domeinnaam aan!

Binnen enkele minuten online