f

Geoptimaliseerde Joomla! Webhosting

Joomla! is een krachtig content management systeem wat jou helpt een professionele website te bouwen.

Joomla! op zijn best

Dankzij verschillende caching technieken maken wij jouw Joomla!-site nóg sneller, en met onze kundige helpdesk jou onverslaanbaar.

Snel, heel snel

Onze servers zijn, naast hardware van A-merken, volledig uitgerust met SSD's. Dit garandeert snelle laadtijden en hoge bereikbaarheid.

Alles premium

Van onze pakketten tot ons netwerk tot onze helpdesk, alles moet voldoen aan onze hoge standaarden. Zo ben jij verzekerd van een geweldige dienst.

Optimaal dankzij Joomla! hosting

Joomla! Pro geeft jouw WordPress-site de boost die het verdient. Met meer dan genoeg kracht en 99,9% uptime garantie kan je eindeloos groeien, zonder je zorgen te maken over de bereikbaarheid. En omdat je onze verhuisservice (t.w.v. € 49,95) gratis krijgt, zetten wij jouw Joomla!-site zonder downtime over.

Wat is Joomla!?

Joomla! is een gratis en open source content management-systeem (CMS) voor het publiceren van webinhoud. Het is gebouwd op een webapplicatie-framework en kan worden gebruikt om krachtige online applicaties te bouwen.

Joomla! heeft duizenden gratis extensies en sjablonen waarmee je je website kunt aanpassen aan je specifieke behoeften.

Wat is Joomla! Hosting?

Onze Joomla! hosting pakketten zijn geoptimaliseerd voor Joomla!. Met 1 druk op de knop installeer je Joomla! en kan je direct aan de gang met het bouwen van je Joomla! website! Onze Joomla! servers zijn uitgerust met supersnelle SSD schijven waardoor je verzekerd bent van snelle laadtijden en hoge bereikbaarheid.

Met 6vCPU’s en 6GB werkgeheugen is je website ongekend snel en heb je gegarandeerd een stabiele Joomla! website waarmee je probleemloos kunt groeien. Als dat niet genoeg is kun je ook nog eens gebruik maken van verschillende cachingtechnieken om de laadtijd van je Joomla! website nog verder te verlagen. Denk hierbij aan diverse cachingtechnieken zoals CloudFlare & Redis.

Nog niet overtuigd? Probeer het 30 dagen en ervaar het zelf. Niet tevreden? Geld terug!

Ga nu aan de slag

Joomla! Pro

v.a. € 6,36
Onbeperkt webruimte
Extra snel dankzij SSD
6 vCPU's
Ongekend snel
6 GB werkgeheugen
Meer stabiliteit
99,9% uptime garantie
100% zorgeloos
Gratis verhuisservice
Moeiteloos overstappen

Gratis automatische back-ups

Wij maken dagelijks back-ups van al jouw websites. Je zet back-ups tot 7 dagen geleden gemakkelijk en gratis terug.

Hoe zet ik een back-up terug?

Dit vinden anderen van onze Joomla! hosting

9

Prettig bedrijf met prima support ! Doe al jarenlang zaken met Neostrada....

9

Ik ben erg tevreden over neostrada. De diensten worden razendsnel geleverd en bij vragen staan ze altijd voor je klaar....

10

SUPER SNEL! Bedankt SVEN voor je hulp...

Vraag nu je domeinnaam aan!

Binnen enkele minuten online