f

WooCommerce hosting incl. goede support

Met WordPress en WooCommerce zet je binnen no-time een webshop op. Niet alleen omdat het super makkelijk in gebruik is, ook dankzij onze 1-klik installatie.

Hoe installeer ik WordPress?

WooCommerce op zijn best

Dankzij verschillende caching technieken maken wij jouw WooCommerce-shop nóg sneller, en met onze kundige helpdesk jou onverslaanbaar.

Snel, heel snel

Onze servers zijn, naast hardware van A-merken, volledig uitgerust met SSDs. Dit garandeert snelle laadtijden en hoge bereikbaarheid.

Alles premium

Van onze pakketten tot ons netwerk tot onze helpdesk, alles moet voldoen aan onze hoge standaarden. Zo ben jij verzekerd van een geweldige dienst.

Optimaal dankzij WordPress hosting voor WooCommerce

WordPress Pro geeft jouw WooCommerce-shop de boost die het verdient. Met meer dan genoeg kracht en 99,9% uptime garantie kan je eindeloos groeien, zonder je zorgen te maken over de bereikbaarheid. En omdat je onze verhuisservice (t.w.v. € 49,95) gratis krijgt, zetten wij jouw WooCommerce-shop zonder downtime over.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een open-source, volledig aanpasbaar eCommerce-platform voor ondernemers over de hele wereld. WooCommerce is gebouwd voor WordPress, hierdoor is het eenvoudig in gebruik en makkelijk te installeren.

WooCommerce is volledig open source, wat betekent dat u alles naar wens kunt aanpassen. Omdat u volledige controle heeft kunt u onbeperkte producten en gebruikers toevoegen en onbeperkte bestellingen opnemen.

Wat is WordPress Hosting voor WooCommerce?

Onze WordpPress hosting pakketten zijn geoptimaliseerd voor WooCommerce. Met 1 druk op de knop installeer je WordPress en kan je direct aan de gang met het bouwen van je WooCommerce webshop! Onze WordPress servers zijn uitgerust met supersnelle SSD schijven waardoor je verzekerd bent van snelle laadtijden en hoge bereikbaarheid.

Met 6vCPU’s en 6GB werkgeheugen is je webshop ongekend snel en heb je gegarandeerd een stabiele WooCommerce webshop waarmee je probleemloos kunt groeien. Als dat niet genoeg is kun je ook nog eens gebruik maken van verschillende cachingtechnieken om de laadtijd van je WooCommerce webshop nog verder te verlagen. Denk hierbij aan diverse cachingtechnieken zoals CloudFlare & Redis.

Nog niet overtuigd? Probeer het 30 dagen en ervaar het zelf. Niet tevreden? Geld terug!

Ga nu aan de slag

WordPress Pro

voor WooCommerce
v.a. € 6,36
Onbeperkt webruimte
Extra snel dankzij SSD
6 vCPU's
Ongekend snel
6 GB werkgeheugen
Meer stabiliteit
99,9% uptime garantie
100% zorgeloos
Gratis verhuisservice
Moeiteloos overstappen

Gratis automatische back-ups

Wij maken dagelijks back-ups van al jouw websites. Je zet back-ups tot 7 dagen geleden gemakkelijk en gratis terug.

Hoe zet ik een back-up terug?

Dit vinden anderen van onze WordPress hosting voor WooCommerce

10

Snelle service, heel goede kwaliteit en de prijs is ongelooflijk tegenover andere aanbieders!...

9

Ben al jaren reseller van Neostrada. Heb nooit problemen gehad, nooit. Goede prijzen. Ze denken met je mee en antwoorden snel (via de chat en de mail...

Vraag nu je domeinnaam aan!

Binnen enkele minuten online