f

Beste WordPress hosting incl. goede support

Met WordPress zet je binnen no-time een website op. Niet alleen omdat het super makkelijk in gebruik is, ook dankzij onze 1-klik installatie.

Hoe installeer ik WordPress?

WordPress op zijn best

Dankzij verschillende caching technieken maken wij jouw WordPress-site nóg sneller, en met onze kundige helpdesk jou onverslaanbaar.

Snel, heel snel

Onze servers zijn, naast hardware van A-merken, volledig uitgerust met SSD's. Dit garandeert snelle laadtijden en hoge bereikbaarheid.

Alles premium

Van onze pakketten tot ons netwerk tot onze helpdesk, alles moet voldoen aan onze hoge standaarden. Zo ben jij verzekerd van een geweldige dienst.

Optimaal dankzij WordPress hosting

WordPress Pro geeft jouw WordPress-site de boost die het verdient. Met meer dan genoeg kracht en 99,9% uptime garantie kan je eindeloos groeien, zonder je zorgen te maken over de bereikbaarheid. En omdat je onze verhuisservice (t.w.v. € 49,95) gratis krijgt, zetten wij jouw WordPress-site zonder downtime over.

Wat is WordPress?

WordPress is een open-source content management systeem (CMS) waarmee je prachtige websites, blogs of apps kunt maken. Ruim 29% van alle website wereldwijd maakt gebruik van WordPress, varierend van kleine persoonlijke blogs tot wereldwijde nieuwssites.

Door het gebruk van plugins heeft WordPress Ongekend veel mogelijkheden. Er zijn meer dan 45.000 plugins beschikbaar die allerlei functionaliteiten toevogen aan je website. Denk hierbij aan fotoalbums, mailinglijsten en zelfs een webshop. Met de installatie van een plugin maak je dit in een paar klikken mogelijk!

Wat is WordPress Hosting?

Onze WordPress hosting pakketten zijn geoptimaliseerd voor WordPress. Met 1 druk op de knop installeer je WordPress en kan je direct aan de gang met het bouwen van je WordPress website! Onze WordPress servers zijn uitgerust met supersnelle SSD schijven waardoor je verzekerd bent van snelle laadtijden en hoge bereikbaarheid.

Met 6vCPU’s en 6GB werkgeheugen is je website ongekend snel en heb je gegarandeerd een stabiele website waarmee je probleemloos kunt groeien. Als dat niet genoeg is kun je ook nog eens gebruik maken van verschillende cachingtechnieken om de laadtijd van je WordPress website nog verder te verlagen. Denk hierbij aan diverse cachingtechnieken zoals CloudFlare & Redis.

Nog niet overtuigd? Probeer het 30 dagen en ervaar het zelf. Niet tevreden? Geld terug!

Ga nu aan de slag

WordPress Pro

v.a. € 6,36
Onbeperkt webruimte
Extra snel dankzij SSD
6 vCPU's
Ongekend snel
6 GB werkgeheugen
Meer stabiliteit
99,9% uptime garantie
100% zorgeloos
Gratis verhuisservice
Moeiteloos overstappen

Gratis automatische back-ups

Wij maken dagelijks back-ups van al jouw websites. Je zet back-ups tot 7 dagen geleden gemakkelijk en gratis terug.

Hoe zet ik een back-up terug?

Dit vinden anderen van onze WordPress hosting

10

Snelle service, heel goede kwaliteit en de prijs is ongelooflijk tegenover andere aanbieders!...

9

Ben al jaren reseller van Neostrada. Heb nooit problemen gehad, nooit. Goede prijzen. Ze denken met je mee en antwoorden snel (via de chat en de mail...

Vraag nu je domeinnaam aan!

Binnen enkele minuten online