Premium service

Als hostingprovider doen we ons best om je zo goed mogelijk te helpen. De expertise van onze support superhelden ligt bij webhosting dus hulp bij werkzaamheden aan je website ondersteunen we niet standaard. Wil je toch onze hulp inschakelen? Kies dan voor Premium service.

Website verhuizen v.a. € 75,00

Heb je een website bij een andere provider en wil je overstappen naar Neostrada? Kies dan voor onze verhuisservice! Wij zorgen ervoor dat je website verhuist wordt. Dit doen we zonder dat je website offline gaat dus je kunt zorgeloos achterover leunen terwijl wij alles voor je in orde maken. Overstappen naar Neostrada was nog nooit zo makkelijk!

Je mail verhuizen? Kies dan voor onze mailbox verhuisservice.

Ik wil de verhuisservice!
Ik doe het zelf.
1

Opvragen van verhuiscode

Voordat wij jouw website gaan verhuizen, vraag je alvast de verhuiscode van jouw domeinnaam op. Dat doe je bij jouw huidige provider. Je verhuist de domeinnaam nog niet. Dat doe je op een later moment.

2

Bestel gewenste pakket met een externe domein

Bestel het gewenste pakket met jouw domeinnaam als externe domeinnaam. Het is erg belangrijk om het pakket met een externe domeinnaam af te nemen zodat de domeinnaam nog niet naar ons verhuisd wordt. Zo blijft je website online tijdens de verhuizing.

Bestel pakket
3

Aanvragen van verhuisservice

Neem contact op met onze klantenservice via premium@neostrada.nl en geef aan dat je gebruik wilt maken van de verhuisservice. Stuur de volgende gegevens mee:

  • Je huidige provider
  • De domeinnaam die je wilt verhuizen
  • De FTP inloggegevens van je hostingpakket bij je huidige provider
  • De inloggegevens van je hostingpakket bij je huidige provider
  • De inloggegevens van je hostingpakket bij Neostrada
  • Indien het om een WordPress site gaat: de WordPress admin gegevens
4

Verhuizing inplannen

Wij controleren alle gegevens zodat de verhuizing vlekkeloos verloopt. Als alle gegevens in orde zijn nemen we contact met je op om de verhuizing in te plannen. De verhuizing duurt doorgaans 1-2 werkdagen.

5

Verhuizen en opzeggen

Wij laten je weten zodra de verhuizing is afgerond. Je kan op dat moment je site bij ons bekijken en testen via het wijzigen van je host file. Indien alles in orde is kan je jouw domeinnaam naar ons verhuizen en kan je het pakket bij je huidige provider opzeggen.

Voor de verhuizing brengen we eenmalig € 75,00 in rekening per website. Voor webshops geldt een tarief van € 99,95 per webshop. Heb je meerdere websites die je wilt verhuizen? Vanaf 5 websites kom je in aanmerking voor bulk korting. Geef dit aan bij je aanvraag en ontvang een prijs op maat.

Wij verhuizen de website exact zoals deze bij de oude partij staat. Wijzigingen zoals interne links worden niet meegenomen met de verhuizing. Indien je hier verdere vragen over hebt kan je deze uiteraard voor de verhuizing even stellen via premium@neostrada.nl

Vraag nu je domeinnaam aan!

Binnen enkele minuten online