f

Premium service

Als hostingprovider doen we ons best om je zo goed mogelijk te helpen. De expertise van onze support superhelden ligt bij webhosting dus hulp bij werkzaamheden aan je website ondersteunen we niet standaard. Wil je toch onze hulp inschakelen? Kies dan voor Premium service.

Mailbox verhuizen € 9,95

Als je overstapt naar Neostrada dan wil je natuurlijk al je mail behouden. Om dit mogelijk te maken zonder rompslomp bieden wij een mailbox verhuisservice aan. Wij verhuizen je maibox en zorgen ervoor dat al je belangrijke mailtjes meegaan naar je nieuwe pakket.

Je website verhuizen? Kies dan voor onze website verhuisservice

1

Bestel het gewenste pakket

Zodra het pakket is aangemaakt kunnen wij je mailbox verhuizen naar het nieuwe pakket.

Bestel pakket
2

Aanvragen van verhuisservice

Neem contact op met onze klantenservice via premium@neostrada.nl en geef aan dat je gebruik wilt maken van de mailbox verhuisservice. Stuur de volgende gegevens mee:

  • Je huidige provider
  • De inloggegevens van je hostingpakket bij je huidige provider
  • De inloggegevens van de mailbox die je wilt verhuizen
3

Verhuizing inplannen

Wij controleren alle gegevens zodat de verhuizing vlekkeloos verloopt. Als alle gegevens in orde zijn nemen we contact met je op om de verhuizing in te plannen. Zo wordt de verhuizing altijd op een geschikt moment uitgevoerd. Wij laten je weten zodra de verhuizing is afgerond.

Voor de verhuizing brengen we eenmalig € 9,95 in rekening per mailbox. Wil je meerdere mailboxen verhuizen? Vanaf 5 mailbxen kom je in aanmerking voor bulk korting. Geef dit aan bij je aanvraag en ontvang een prijs op maat.

Vraag nu je domeinnaam aan!

Binnen enkele minuten online