f

Waarom Neostrada?

Waarom zou je kiezen voor Neostrada? Wij hebben de belangrijkste 10 punten waarop wij onze concurrentie verslaan voor jou op een rijtje gezet!

1. Wij zijn de goedkoopste

Wij zijn de goedkoopste webhoster van Nederland welke standaard zo veel extra services, webruimte en dataverkeer bij de pakketten levert!


2. Wij zijn - net als jouw website - uitstekend bereikbaar

Onze gemiddelde reactietijd op jouw support ticket is 15 minuten, dat is pas service! Daarnaast monitoren we onze dienstverlening 24/7, als er iets fout gaat grijpen we direct in!


3. De meeste capaciteit en snelheid

Neostrada groeit snel, en mede door de snelle groei en grote pakketten hebben wij onze infrastructuur geoptimaliseerd om zo veel mogelijk dataverkeer en snelheid aan te kunnen bieden. Hier profiteer je als klant van: ons netwerk beschikt momenteel over meer dan 1 Tbps aan capaciteit naar buiten toe.


4. De meeste mogelijkheden

Standaard proberen wij onze pakketten zo uitgebreid mogelijk op te leveren. We ondersteunen PHP5, Perl en nog veel meer. Als professionele webmaster ben je bij ons aan het goede adres. Ook op het gebied van databases bieden wij onbeperkte mogelijkheden.


5. Wij helpen je met jouw website!

We bieden vanuit het Controlepaneel meer dan 100 standaard met 1-klik te installeren scripts aan, je kunt hierbij denken aan een gastenboek, forum of bezoekersteller.


6. Wij zorgen voor back-ups van jouw website

Wij zorgen er voor dat er altijd een back-up van jouw website beschikbaar is. Dagelijks maken wij back-ups van al onze servers. Bij problemen kunnen wij dus altijd een back-up van de e-mail en website terugplaatsen, een veilig gevoel. Het is natuurlijk wel aan te raden om zelf ook back-ups van de website bij te houden. Let op: Onze back-ups zijn alleen voor intern gebruik, en kunnen niet op verzoek worden teruggezet.


7. De meest vriendelijke helpdesk!

Al onze medewerkers gaan elke dag met een lach op het gezicht naar hun werk! En dat merk je in onze reacties. Niet overtuigd? Neem eens vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder!


8. Alles gaat real-time

Of het nu om het aanvragen van een domeinnaam gaat, het aanpassen van de nameservers of het stopzetten van diensten; bij Neostrada gaat alles realtime! Dit is voor ons een grote kostenbesparing en voor jou als klant is alles direct zonder tussenkomst van een van onze medewerkers geregeld. Makkelijker kan niet, toch?


9. Alles in eigen beheer

Wij proberen als professionele webhoster alles in eigen hand te houden. Zo zijn alle servers en al het netwerkapparatuur eigendom en zijn wij in tegenstelling tot veel andere providers ook direct partner van onze software leveranciers. Hierdoor hebben wij ook sneller ondersteuning bij problemen en zijn wij direct registrar van veel domeinnaam extensies!


10. Wij houden je op de hoogte

Door onze klanten continue op de hoogte te houden weet je als klant wat er speelt binnen Neostrada en wat voor diensten of verbeteringen je op korte termijn kunt verwachten. Dit doen wij middels onze Nieuwsbrief, Klantenpanel en persoonlijk contact.

Vraag nu je domeinnaam aan!

Binnen enkele minuten online