f

Werken bij Neostrada

Neostrada groeit hard en is daardoor constant op zoek naar gemotiveerde mensen om ons team te komen versterken. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen die willen werken binnen een snelgroeiend internetbedrijf.

We zijn gevestigd in de Bataviahaven, te Lelystad. Goed bereikbaar met het OV en een zeer leuke plek om te werken!

Support/Helpdesk medewerker(fulltime of parttime)

Zie je het als een uitdaging om met jouw expertise en vriendelijkheid de klantverwachting te overtreffen? Wil je werken bij één van de snelst groeiende bedrijven in de IT- sector? Ben je bekend met termen als: HTML, FTP, PHP en heb je ook nog eens kennis van veelgebruikte CMS pakketten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als support/ helpdeskmedewerker bij Neostrada ondersteun je onze klanten via een online ticket systeem en live chat. Het gaat hierbij om het beantwoorden van vragen over domeinnaamregistraties en domeinnaam verhuizingen, maar ook om het oplossen van de meer complexe problemen waar de klant tegenaan loopt. Met jouw talent voor tussen de regels door lezen, weet jij exact hoe je klanten hierin vliegensvlug verder helpt. Jij bent duidelijk het visitekaartje van ons bedrijf!

Voor deze veelzijdige functie zijn we op zoek naar een kandidaat die:

  • minimaal over MBO werk- en denkniveau beschikt
  • basiskennis van html/basis php, e-mail, domeinen, FTP en websites bouwen heeft
  • foutloos Nederlands schrijft en spreekt
  • over een flexibele instelling beschikt
  • daadkrachtig is
  • zelfstandig kan functioneren

Sollicitanten die gebruikerservaring hebben met onze producten en/of eerder in een supportfunctie werkzaam zijn geweest, hebben onze voorkeur.

Werken bij Neostrada staat garant voor een afwisselende baan in een succesvol bedrijf met een club enthousiaste collega’s. Wij bieden een marktconform salaris, zijn goed bereikbaar met het OV en zitten ook nog eens op een supermooie locatie, Bataviahaven in Lelystad.

Solliciteren

Ben jij degene die ons team komt versterken? Stuur dan jouw motivatie en cv naar: werkenbij@neostrada.nl

Stages

Neostrada heeft altijd een aantal stageplaatsen beschikbaar. Denk je een goede aanvulling te zijn en beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal? Aarzel niet om contact op te nemen! Neostrada is bereikbaar via e-mail op werkenbij@neostrada.nl.

Vraag nu je domeinnaam aan!

Binnen enkele minuten online