Over ons

Met meer dan 10 jaar ervaring een van de meest toonaangevende hostingproviders van Nederland. Diensten en ondersteuning waar je écht wat aan hebt.

We want you!

We staan dagelijks klaar voor meer dan 50.000 klanten, en we groeien hard. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde talenten om ons team te versterken.

Vacatures

Supportmedewerker (fulltime/parttime)

Zie je het als een uitdaging om met jouw expertise en vriendelijkheid de klantverwachting te overtreffen? Wil je werken bij één van de snelst groeiende bedrijven in de IT-sector? Ben je bekend met termen als HTML, FTP en PHP en heb je ook nog eens kennis van veelgebruikte CMS pakketten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als supportmedewerker bij Neostrada ondersteun je onze klanten via een online ticket systeem en live chat. Het gaat hierbij om het beantwoorden van vragen over domeinnaamregistraties en domeinnaam verhuizingen, maar ook om het oplossen van de meer complexe problemen waar de klant tegenaan loopt. Met jouw talent voor tussen de regels door lezen weet jij precies hoe je klanten hierin vliegensvlug verder helpt. Jij bent duidelijk het visitekaartje van ons bedrijf!

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die:

  • minimaal over MBO werk- en denkniveau beschikt
  • basiskennis van html/basis php, e-mail, domeinen, FTP en websites bouwen heeft
  • foutloos Nederlands schrijft en spreekt
  • over een flexibele instelling beschikt
  • daadkrachtig is
  • zelfstandig kan functioneren

Sollicitanten die gebruikerservaring hebben met onze producten en/of eerder in een supportfunctie werkzaam zijn geweest, hebben onze voorkeur.

Wat bieden we?

Werken bij Neostrada staat garant voor een afwisselende baan in een succesvol bedrijf met een enthousiast team. Wij bieden een marktconform salaris, zijn goed bereikbaar met het OV en zitten op een supermooie locatie: In het centrum van Lelystad.

Solliciteren

Ben jij degene die ons team komt versterken? Stuur dan jouw motivatie en cv naar: werkenbij@neostrada.nl

Stages

Neostrada heeft altijd een aantal stageplaatsen beschikbaar. Denk je een goede aanvulling te zijn en beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal? Aarzel niet om contact op te nemen!

Vraag nu je domeinnaam aan!

Binnen enkele minuten online

Vraag nu je domeinnaam aan!

Binnen enkele minuten online