f

Hulp nodig? Wij helpen graag

Hoe verwijder ik een hostingaccount?

Als een van jouw klanten een hostingaccount niet meer wilt gebruiken, dan kan je deze verwijderen. Zo komt er ruimte vrij voor een nieuw hostingaccount.

Belangrijk

  • Als je alleen wilt dat de betreffende klant geen toegang meer heeft tot het hostingaccount, dan kan je ervoor kiezen om het hostingaccount te blokkeren. Lees hiervoor het artikel 'Hoe blokkeer ik een hostingaccount?'.
  • Het verwijderen van een hostingaccount kan niet ongedaan gemaakt worden. Daarom is het belangrijk dat je zeker weet dat je het hostingaccount wilt verwijderen en dat je het juiste hostingaccount verwijdert.

Stappenplan

Stap 1. Log in op WHM.

Stap 2. Klik in het linker menu onder de categorie 'Account Functions' op 'Terminate an Account'.

Stap 3. Selecteer de domein- of gebruikersnaam waarvan je het hostingaccount wilt verwijderen.

Stap 4. Als je zeker weet dat je het juiste account hebt geselecteerd, klik je op 'Terminate'. Je krijgt een melding met de vraag of je het zeker weet. Bevestig de melding om het hostingaccount te verwijderen.

 

Dit kennisbank artikel is voor het laatst bijgewerkt op: 16 november 2017

Heeft dit artikel je geholpen?

Status

Ga naar onze statuspagina voor een overzicht van recente storingen en onderhoud.

Openingstijden

Maandag — donderdag 9:00 — 21:00
Vrijdag 9:00 — 17:00
Zaterdag — zondag 10:30 — 17:00