Hoe push ik een dienst naar een ander account?

Je hebt een aantal diensten in jouw account staan die je niet gebruikt. Iemand die ook klant is bij Neostrada wilt ze graag overnemen. Dankzij onze gratis push functie hoef je niet moeilijk te doen met verhuiscodes, maar kan je die diensten gemakkelijk pushen naar het account van een andere klant.

Belangrijk

• Een domeinnaam en een hostingpakket zijn 2 losse diensten die gescheiden van elkaar gepushed kunnen worden.
  • Wanneer je alleen een domeinnaam pushed gaan de bestanden van je website niet mee, deze blijven in het pakket staan. Als je de website zelf ook wilt overdragen dien je het gehele hostingpakket ook te pushen of handmatig de bestanden en databases over te zetten.

Stappenplan

Stap 1. Log eerst in het account waar de diensten vandaan komen. Dit zal dus de beheerder van dat account moeten doen. Dit gaat via onderstaande methode:

• Log in op het klantpanel: https://www.neostrada.nl/inloggen.html
  • Ga naar Domeinnamen & Webhosting
  • Klik op het tandwiel-icoontje naast de domeinnaam/webhostingpakket welke je wilt overzetten
  • Klik op Domein pushen (domeinnaam) of Pakket pushen (webhosting)
  • Vul het e-mailadres in van het account waar de je dienst naartoe wil pushen
  • Vink Ja aan
  • Klik op Pushen

Stap 2. De gebruiker waar de dienst naartoe gaat zal dan ook moeten inloggen en de push moeten accepteren. Hiervoor volgt de accepterende partij de volgende stappen:

Stap 3: De gebruiker die de push heeft gestart moet de wijziging nu ook nog accepteren. Hiervoor volgt hij/zij dezelfde stappen als bij stap 2.

Stap 4. Hoera! Het proces is afgerond en de domeinnaam of webhosting is nu naar naar het andere account verplaatst.

Dit kennisbank artikel is voor het laatst bijgewerkt op: 23 mei 2019