Hoe push ik een dienst naar een ander account?

Je hebt een aantal diensten in jouw account staan die je niet gebruikt. Iemand die ook klant is bij Neostrada wilt ze graag overnemen. Dankzij onze gratis push functie hoef je niet moeilijk te doen met verhuiscodes, maar kan je die diensten gemakkelijk pushen naar het account van een andere klant.

Stappenplan

Stap 1. Log eerst in het account waar de diensten vandaan komen. Dit zal dus de beheerder van dat account moeten doen. Dit gaat via onderstaande methode:

• Log in op het klantpanel: https://www.neostrada.nl/inloggen.html
  • Ga naar Domeinnamen & Webhosting
  • Klik op het tandwiel-icoontje naast de domeinnaam/webhostingpakket welke je wilt overzetten
  • Klik op Domein pushen (domeinnaam) of Pakket pushen (webhosting)
  • Vul het e-mailadres in van het account waarnaar de je dienst wil pushen
  • Vink Ja aan
  • Klik op Pushen

Stap 2. De gebruiker waar de dienst naartoe gaat zal dan ook moeten inloggen en de push moeten accepteren. Hiervoor volgt de accepterende partij de volgende stappen:

Stap 3: De gebruiker die de push heeft geïnitieerd moet de wijziging nu ook nog accepteren. Hiervoor volgt hij/zij dezelfde stappen als bij stap 2.

Stap 4. Hoera! Het proces is afgerond en de domeinnaam of webhosting is nu naar naar het andere acocunt overgeplaatst.