Hoe los ik een 503 Service Unavailable melding op in Magento?

De precieze foutmelding is als volgt:

Service Temporarily Unavailable. The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Deze foutmelding komt vaak voor bij het mislukken van een installatie. Er wordt dan een bestand genaamd maintenance.flag in de homedir van je website geplaatst en deze veroorzaakt de genoemde foutmelding.

In dit artikel leggen we uit hoe je dit kunt oplossen.

Stappenplan

Stap 1. Log in op de cPanel van je Magento shop

Stap 2. Klik op Bestandsbeheer onder de categorie Bestanden.

Stap 3. Navigeer naar de map van je Magento shop

Stap 4. Selecteer het maintenance.flag bestand

Stap 5. Klik op Verwijderen

Stap 6. Het bestand is nu verwijderd

Stap 7. Navigeer naar de var/cache map in je webruimte

Stap 8. Verwijder alle cache bestanden

Stap 9. De foutmelding zou nu weg moeten zijn.

Dit kennisbank artikel is voor het laatst bijgewerkt op: 16 oktober 2017