Hoe log ik in op WordPress?

Om je WordPress-site te beheren moet je inloggen op het administratiepaneel. Wij leggen uit hoe je dat doet.

Stappenplan

Stap 1. Bepaal waar WordPress is geïnstalleerd. Als WordPress bereikbaar is via http://www.jouwdomein.nl, dan is dat de locatie waar WordPress is geïnstalleerd.

Stap 2. Ga naar de inlogpagina door 'wp-login.php' aan de locatie toe te voegen. In het geval van het bovenstaande voorbeeld vind je de inlogpagina door te gaan naar http://www.jouwdomein.nl/wp-login.php.

Stap 3. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op 'Inloggen'.

Wachtwoord vergeten

Je kunt eenvoudig een nieuw wachtwoord aanmaken door op de inlogpagina te klikken op 'Wachtwoord vergeten?'. Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in en klik op 'Nieuw wachtwoord aanmaken'. Je ontvangt nu een nieuw wachtwoord op het e-mailadres welke gekoppeld is aan jouw gebruikersnaam.

Dit kennisbank artikel is voor het laatst bijgewerkt op: 09 september 2018