Hoe log ik in op WHM of cPanel?

Over het algemeen gebruik je jouw domeinnaam om de inlogpagina van cPanel of WHM te bereiken. Mocht je domeinnaam even niet werken, dan kan het ook via de domeinnaam van de server.

Als je ervoor kiest om via je domeinnaam in te loggen, voer dan het volgende link in je browser in:

https://www.jouwdomein.nl:208X

Om in te loggen in cPanel vervang je de 'X' met een '3' en om in te loggen in WHM met een '7'.

Mocht je domeinnaam (nog) niet werken, dan kan je inloggen via de domeinnaam van de server. Je moet dan wel weten op welke server je hostingpakket staat. De domeinnaam van onze server ziet er zo uit:

Premium servers

https://premiumXX.totaalholding.nl:208X

Standaard servers

https://wwwXX.totaalholding.nl:208X

In beide gevallen wordt 'XX' vervangen door de cijfers van de server. Deze informatie is te vinden in de bevestigingsmail die je van ons kreeg toen jouw hostingpakket werd aangemaakt. Ook hier vervang je de 'X' met een '3' om in te loggen op cPanel en met een '7' om in te loggen op WHM.