f

Hulp nodig? Wij helpen graag

Hoe herstel ik een back-up van mijn e-mail met AutoBackup?

Op elk shared hosting pakket kun je gratis gebruikmaken van onze backup tool AutoBackup voor het herstellen van server backups, deze back-ups worden dagelijks automatisch gemaakt. Je kan tot 30 dagen terug een back-up herstellen van je e-mail. Deze handleiding legt uit welke stappen je hiervoor moet doen.

Lees ook: Hoe herstel ik een back-up van mijn website met AutoBackup?

Back-up herstellen van e-mail

Stap 1. Log in op cPanel.

Stap 2. Klik onder de categorie 'Bestanden' op AutoBackup.

Stap 3. Je komt op een nieuw scherm. Je ziet nu het Dashboard waarvanuit je naar MySQL, Files en Email kunt gaan. Je vind de backups van de mailboxen onder de Email optie.

Dashboard AutoBackup

Stap 4. Klik op Email.

Stap 5. Je ziet hier aan de linkerkant een overzicht met de beschikbare back-ups van de e-mail, gesorteerd op datum, van nieuw naar oud. Aan de rechterkant kan je de geschiedenis zien van eerdere backups die hersteld zijn.

Stap 6. Klik in de linkerkant op de datum van wanneer je een backup van de e-mail wilt herstellen.

Stap 7. Je ziet nu aan de linkerkant van welke e-mailadressen er backups zijn, kies hier het e-mailaccount die je wilt herstellen. Je kunt er maar 1 per keer herstellen.

Select an address

Stap 8. Klik aan de rechterkant op Start restore. Als je bestaande mails wilt overschijven dan kan dat met de optie Overwrite files. Standaard raden we aan dit uit te laten.

Start backup restore

Stap 9. De gekozen mailbox wordt nu herstelt. Afhankelijk van de hoeveelheid emails en de grootte van elke mail kan het even duren. Mocht er tijdens het herstellen iets fout gaat, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

 

Dit kennisbank artikel is voor het laatst bijgewerkt op: 1 oktober 2018

Heeft dit artikel je geholpen?

Status

Ga naar onze statuspagina voor een overzicht van recente storingen en onderhoud.

Openingstijden

Maandag — vrijdag 9:00 — 17:00
Zaterdag 10:30 — 17:00