Hoe synchroniseer ik mijn agenda met Android

Helaas wordt er op de agenda functie geen support geleverd en is deze handleiding enkel bedoelt voor het instellen hiervan.

Door je agenda te synchroniseren kun je op alle apparaten dezelfde agenda inzien. Zo mis je nooit een afspraak :)

Stap 1. Open de Google Play Store

Stap 2. Installeer de app “Caldav Sync Free Beta

Stap 3. Ga naar de Instellingen van je mobiel en klik op Accounts

Stap 4. Klik op Account toevoegen

Stap 5. Kies voor CalDav Sync Adapter

Stap 6. Vul hier de volgende gegevens in:
User: Het mail adres
Password: Wachtwoord van het mail adres
URL: https://mail.domein.nl:2080 (vervang hier domein.nl door je eigen domein)
Account name: “Agenda” met het mail adres er achter

Klik hierna op Sign in or register

Stap 7. Klik hierna nogmaals op CalDav Sync Adapter

Stap 8. Vink de Agenda aan zodat deze gaat synchroniseren

Stap 9. Wanneer je nu een afspraak maakt in de Agenda app op je telefoon kun je de Agenda Agenda Gebruiker@domein.nl selecteren

De agenda synchroniseert nu met de server.

Dit kennisbank artikel is voor het laatst bijgewerkt op: 8 maart 2018