Hoe gebruik ik de API?

Als klant van Neostrada kan je gebruik maken van onze API. Daarmee registreer en verhuis je gemakkelijk domeinnamen, beheer je domein houders en beheer je de DNS-records van jouw domeinnamen. Zo kan je onze diensten geautomatiseerd aan jouw klanten doorverkopen.

Let op! Mocht je onverhoopt problemen ondervinden met het gebruik van de API dan raden we aan om de handeling handmatig via onze website uit te voeren. Helaas kan onze support je inhoudelijk geen ondersteuning leveren op het gebruik en debuggen van de API.

API kennisbank

Onze API heeft een aparte kennisbank. Deze vind je hier:

http://api.neostrada.com/doc

In deze kennisbank wordt uitgelegd hoe je onze API gebruikt en vind je een overzicht van alle beschikbare functies. Bij elke functie staat een voorbeeldcode om te laten zien hoe je die functie gebruikt.

WHMCS en WeFact

Als je geen programmeerkennis hebt, dan kan je onze gratis modules voor WHMCS en WeFact gebruiken. WHMCS en WeFact zijn kant-en-klare softwarepakketten waarmee je onze diensten direct geautomatiseerd doorverkoopt aan jouw klanten. Je download de gratis modules hier:

WHMCS: https://github.com/neostrada/whmcs

WeFact: https://github.com/neostrada/neostrada-wefact

Let op! Onze gratis modules zijn sinds een aantal jaar verouderd en worden niet langer ontwikkeld noch bieden we inhoudelijk ondersteuning erop. Indien je problemen ondervindt in het gebruik van deze modules raden we aan om een alternatief te zoeken. Momenteel zijn er helaas geen plannen de modules bij te werken.

Dit kennisbank artikel is voor het laatst bijgewerkt op: 25 september 2023