Managed CloudLinux VPS hosting - Vanaf € 9,95 Per Maand

Geef je website een boost met je eigen cloud server. Kies meer CPUs voor een krachtigere VPS.

rating-kiyoh

Klanten beoordelen onze CloudLinux VPS hosting met een . 97% zal ons aanbevelen.

Op zoek naar een betrouwbare virtuele server met CloudLinux?

CloudLinux OS is het toonaangevende platform voor multitenancy. Het verbetert de stabiliteit, dichtheid en beveiliging van je Cloud VPS door elk account te isoleren en serverresources toe te wijzen.

Benieuwd of CloudLinux iets voor je is? Probeer het 30 dagen en ervaar het zelf.

Niet tevreden? Geld terug!

Samenstellen

cloudlinux

Kies meer CPUs voor een krachtigere VPS.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Processor

1vCPU

Geheugen

2GB

Opslag (SSD)

100GB

Dataverkeer

5000GB

Van9,95 P/M
Nu eerste maand voor
1,00

Wat is CloudLinux OS?

CloudLinux OS isoleert elk account in een afzonderlijke "Lightweight Virtualized Environment" (LVE) die serverresources (zoals geheugen, CPU en verbindingen) per account verdeelt, toewijst en begrenst.

Een stabiele Cloud VPS

Deze zogenaamde LVE's zorgen ervoor dat individuele accounts de stabiliteit van je Cloud VPS server niet in gevaar kunnen brengen waardoor alle sites worden vertraagd of zelfs down gaan.

Je Cloud eenvoudig beveiligd

CloudLinux OS "bewaart" alle accounts los van elkaar om beveiligingsinbreuken te voorkomen. Gebruikers hebben alleen toegang tot hun eigen bestanden en hun eigen processen en kunnen geen andere gebruikers op je Cloud zien. Op deze manier kunnen onstabiele scripts of malware zich niet verspreiden en ernstige schade veroorzaken.

Volledig SSD

Ons cloud platform werkt uitsluitend met SSDs. Hierdoor is je cloud server tot 10x sneller dan oplossingen met traditionele harde schijven.

Ongekend stabiel

Mocht een server uitvallen, dan neemt een andere het zonder onderbrekingen automatisch over. Terwijl wij het probleem op de achtergrond oplossen, gaat jouw server gewoon verder.

Geen zorgen

Wij monitoren ons cloud platform 24/7. Zo zijn wij bij het minste of geringste direct op de hoogte en hoef jij je geen zorgen te maken over de bereikbaarheid van je server.