f

DirectAdmin VPS hosting - Vanaf € 4,95 Per Maand

img

Klanten beoordelen onze DirectAdmin VPS hosting met een . 97% zal ons aanbevelen.
Bekijk alle klantervaringen op Kiyoh

Op zoek naar een betrouwbare virtuele server met DirectAdmin?

DirectAdmin is een krachtige en gemakkelijk te gebruiken Web Hosting Configuratiescherm. Start vandaag nog met een virtuele server in combinatie met DirectAdmin bij Neostrada en ervaar onze geweldige service en stabiliteit!

Benieuwd hoe DirectAdmin precies werkt? Neem een kijkje op het demo account en ervaar zelf alle functies en de eenvoud van DirectAdmin.

DirectAdmin demo Samenstellen

Kies meer CPUs voor een krachtigere VPS.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Processor

1vCPU

Geheugen

2GB

Opslag (SSD)

100GB

Dataverkeer

5000GB

Van € 9,95 P/M
Nu eerste maand voor
1,00

Wat is DirectAdmin VPS hosting?

DirectAdmin VPS hosting is een virtual private server (cloud server). Je hebt gegarandeerde resources, zoals geheugen, processorkracht en SSD opslagruimte. Met een managed VPS nemen wij het onderhoud van je VPS volledig uithanden.

Volledig SSD

Ons cloud platform werkt uitsluitend met SSDs. Hierdoor is je cloud server tot 10x sneller dan oplossingen met traditionele harde schijven.

Ongekend stabiel

Mocht een server uitvallen, dan neemt een andere het zonder onderbrekingen automatisch over. Terwijl wij het probleem op de achtergrond oplossen, gaat jouw server gewoon verder.

Geen zorgen

Wij monitoren ons cloud platform 24/7. Zo zijn wij bij het minste of geringste direct op de hoogte en hoef jij je geen zorgen te maken over de bereikbaarheid van je server.

Vraag nu je domeinnaam aan!

Binnen enkele minuten online