f

Hulp nodig? Wij helpen graag.

Status & onderhoud

Ga naar onze status pagina voor de actuele storings- en onderhoudsmeldingen

Categorieën

Contact

 • support@neostrada.nl
 • sales@neostrada.nl
 • administratie@neostrada.nl
 • Openingstijden LiveChat:

  maandag: 09:00 - 22:00
  dinsdag: 09:00 - 22:00
  woensdag: 09:00 - 22:00
  donderdag: 09:00 - 22:00
  vrijdag: 09:00 - 17:00
  zaterdag: 10:30 - 17:00
  zondag: 10:30 - 17:00

Hoe verhuis ik mijn e-mail?

Wanneer je naar ons wilt verhuizen, wil je waarschijnlijk jouw e-mail meeverhuizen. Dat doe je zelf door dit stappenplan te volgen, of je maakt gebruik van onze verhuisservice.

Belangrijk

 • Het is belangrijk dat je de domeinnaam nog niet naar ons hebt verhuisd. Je moet namelijk nog toegang hebben tot de e-mail bij je oude provider.
 • Zorg ervoor dat je het gewenste e-mailadres al bij ons hebt aangemaakt. Als je dat nog niet hebt gedaan, lees dan het artikel over het aanmaken van een e-mailadres.
 • Voor het verhuizen van de e-mail heb je een e-mailprogramma nodig. Denk hierbij aan Apple Mail, Thunderbird of Outlook. Wij gebruiken in deze handleiding Thunderbird, omdat het voor veel besturingssystemen beschikbaar is.

E-mail verhuizen

Stap 1. Voeg het e-mailaccount bij je oude provider toe aan het e-mailprogramma. Kies voor het ophalen van de e-mail voor IMAP.

Stap 2. Voeg in hetzelfde e-mailprogramma je nieuwe e-mailaccount bij ons toe. Kies wederom voor het ophalen van de e-mail voor IMAP.

Stap 3. Je kan nu alle e-mails in het oude e-mailaccount overzetten naar het nieuwe e-mailaccount. Wanneer je Thunderbird gebruikt, doe je dit door in het oude e-mailaccount alle e-mail te selecteren, rechts te klikken en te kiezen voor 'Kopiëren naar'. Vervolgens kies je het nieuwe e-mailaccount.

Stap 4. Als er veel e-mail gekopieerd moet worden, kan dit even duren. Wanneer de e-mail gekopieerd is, vind je in het nieuwe e-mailaccount alle e-mails uit je oude e-mailaccount.

Mocht het verhuizen van je e-mail niet lukken, neem dan contact op met onze helpdesk. Wij helpen je graag verder!

Vraag nu je domeinnaam aan!

Binnen enkele minuten online