f

Infrastructuur

De bereikbaarheid, ook wel ‘up time’ genoemd, van de diensten zoals Webhosting is belangrijk. Het is immers uiterst vervelend als jouw website of e-mail niet bereikbaar is wegens een technische storing. Neostrada investeert dagelijks in de verbetering van haar technische infrastructuur, zowel op software als hardware gebied.

Om een zo hoog mogelijke bereikbaarheid van de dienstverlening te realiseren, maken we gebruik van de meest betrouwbare servers van A-merken als Dell en SuperMicro.

Minstens zo belangrijk is de achterliggende netwerk infrastructuur, je wilt immers dat bezoekers over de hele wereld de website razendsnel kunnen bereiken.


Informatie over webhosting

Waarom zou je kiezen voor webhosting van Neostrada? Vanwege de vele mogelijkheden, de beste service of de hoogste kwaliteit? Hier lees je alles over ons populaire hosting product.

Wij helpen je met je website

Ook de minder ervaren websitebouwer kan uit de voeten met de producten van Neostrada. Wij bieden je alle tools om een succesvolle website op te bouwen, zonder technische achtergrond!

Gratis te installeren scripts

Een dynamische website? Wij helpen je hierbij! Met meer dan 100 gratis met 1 klik te installeren scripts zoals een gastenboek, forum of cms systeem maak je snel jouw eigen interactieve website.

De meest uitgebreide statistieken

Omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk en leuk het is om de statistieken van je website bij te houden, hebben wij hiervoor diverse pakketten beschikbaar. Wil je weten of je advertentie op een bepaalde website heeft aangeslagen? Benieuwd waar al die nieuwe klanten vandaan komen? Met onze uitgebreide statistieken heb je overal inzicht in!

Lukt het even niet? Premium Service van Neostrada staat voor je klaar!

Premium Service van Neostrada houdt in dat wij als provider er altijd voor de klant zijn, je kunt onze helpdesk per e-mail bereiken. Onze gemiddelde reactietijd is 15 minuten. Je kunt ook onze livechat gebruiken indien je een dringend probleem hebt.


De meeste mogelijkheden van allemaal

Wij werken er dagelijks aan om onze dienstverlening zo uitgebreid mogelijk te maken. De meest recente programmeertalen, een eigen uitgebreid controlepaneel, bij ons is alles inbegrepen en dat zonder meerprijs.

Cronjobs en Apache handlers

Bij grotere portals kun je niet zonder Cronjobs. Bij Neostrada is het daarom mogelijk om een onbeperkt aantal cronjobs zelfstandig toe te voegen via je controlepaneel. Evenals het aanmaken van Apache handlers en het beheer van .htaccess bestanden.

Webdisk

Even snel wat uploaden naar de website zonder FTP programma of lastig te benaderen File Manager? Installeer Webdisk! Hiermee kun je aangepaste bestanden direct naar de webruimte uploaden. Ook voor document deling is onze Webdisk software ideaal.

Alle mogelijke e-mail instellingen zelf te beheren

Domain Keys, SPF Records, White- en Blacklists. Ken je nog meer providers waar je dit allemaal geheel zelfstandig kunt beheren? Bij ons is dit allemaal geen enkel probleem. Ook de configuratie van het Virus- en Spamfilter heb je geheel in eigen hand.


De minder opvallende zaken

Bij webhosting zijn er altijd aspecten waar je niet direct op let, maar welke in geval van nood je redding kunnen zijn. Denk aan bijvoorbeeld back-ups, maakt je provider deze nou wel of niet? Bij ons ben je verzekerd van een uitstekend totaalplaatje, ook achter de schermen!

De snelste netwerk verbindingen en servers

Neostrada groeit snel én internationaal! En mede daarom hebben wij de snelste verbindingen naar de rest van de wereld. Directe verbindingen naar onder andere Amsterdam (AMS-IX), België (BN-IX) en Engeland (LIPEX) zorgen er voor dat jouw website altijd snel te openen is, vanaf elke plek in de hele wereld.

Gegarandeerde back-ups

Wij zorgen er voor dat er altijd een back-up van de website beschikbaar is. Dagelijks maken wij back-ups van al onze servers. Bij problemen kunnen wij dus altijd een back-up van je e-mail en website terug plaatsen, een veilig gevoel. Het is natuurlijk wel aan te raden om zelf ook back-ups van jouw website bij te houden.

Wij hebben alles in eigen beheer!

Sinds de oprichting van Neostrada hebben wij altijd al als doel gehad om zo veel mogelijk in eigen beheer te houden. In tegenstelling tot vele andere providers is het hele traject in ons eigen beheer: van de servers tot het netwerk tot de domeinnaamregistratie. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een stabiele en vertrouwde oplossing.

Vraag nu je domeinnaam aan!

Binnen enkele minuten online